Premiäravsnitt - Young & Hungry


Vad handlar serien om?
Serien följer en framgångsrik ung entreprenör Josh, som anställer en ung matbloggare som heter Gabi för att vara hans nya personliga kock. Desperat att behålla sitt nya jobb, måste Gabi bevisa sin kompetens till Josh och hans personliga assistent Elliot, som skulle föredra en kändiskock för jobbet istället.

Vad tyckte jag efter premiäravsnittet?
Young & Hungry är en serie jag velat se hur länge som helst. Jag såg något avsnitt här och där när den sändes på tv och nu när jag inte kollar på så många serier så tänkte jag att det var dags. Jag gillar den otroligt mycket, det var så mycket värme och humor i premiäravsnittet. Ska bli skönt med något roligt och lättsamt nu framöver, har inte följt en sådan serie sedan Melissa & Joey.

Intressanta karaktärer?
Jag måste säga alla här, just nu tycker jag att hela gänget verkar vara en härlig och intressant grupp. Ska bli roligt att se vad som händer från och med nu mellan Josh och Gabi. Eller om de andra i gänget sätter stopp för det hela. 

Kommer jag att fortsätta följa den?
Ja absolut, eftersom det är jag själv som har valt att starta den här serien. Tror den kan bli en ny favorit faktiskt. Men vi får se vad som händer, det är ju ändå 5 säsonger eller något sådant att gå igenom. 
#1 - Flisan

sv: det e vi verkligen två om hehe :D

faktiskt inte sätt denna :P

Svar: Se den, den är sådär härligt avkopplande och bara härligt varm och go :P
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Felicia

Älskar young & hungry 😍😍 kul att du ska börja kolla.

Svar: Jag slukade hela säsong 1 på en kväll haha. Ska bara samla ihop mina tankar om den :P
livinginfictionalworlds.blogg.se