Favoritskådespelare 6 - Elizabeth Olsen

 
Namn: Elizabeth Chase "Lizzie" Olsen 
Ålder: 
27 år
Fakta: Elizabeth började skådespela vid 4 års ålder då i mindre roller i sina systrar Mary-Kate och Ashley Olsens produktioner. Hennes stora genombrott kom dock med filmen Martha Marcy May Marlene.

Favoritfilmer & Tv-Serier:
In Secret

Filmer & Tv-Serier jag ser fram emot att se:
Martha, Marcy, May Marlene.
Peace, Love and Missunderstanding
Liberal Arts
Kill Your Darlings
Light On Broken Glass

I Saw The Light (2015)

 
I SAW THE LIGHT är berättelsen om den legendariske countrysångaren Hank Williams, som under sin korta livstid skapade en av de främsta amerikanska musikskatterna. I filmen får vi följa hans snabba väg till stjärnstatus och de tragiska följder det får för hans hälsa och privatliv.

Jag kom över den här filmen när jag satt och läste recensionerna i en kvällstidning och tänkte att den där måste jag bara se. I recensionen stod det att Tom Hiddleston valde att sjunga och spela själv vilket jag blev väldigt nyfiken på. Tom är en riktigt bra sångare och jag tyckte att han gjorde Hank Williams rätta. Filmen i sig kunde ha varit bättre eftersom den nu gjordes i många korta scener och klipp istället för en liten mer sammanhängande tråd så att säga vilket gjorde att jag tappade intresset. Men det är en tuff historia med en lidande artist som kämpar med sitt beroende och samtidigt med omvärlden. Slutscenen var den som grep mig mest och även fast jag inte var ett så stort fan av filmen så fällde jag ändå ett par tårar. 

Skönheten & Odjuret

Nu har äntligen lite bilder släppts från den nya filmatiseringen av Skönheten & Odjuret. Kanske inte de mest spännande bilderna egentligen för de berättar inte så mycket och jag antar att det kommer bli en hel del datorfix också. Håller tummar och tår för att detta ska bli bra. 

Gilmore Girls

Nu börjar premiären på Netflix att närma sig med stormsteg. Om exakt 3 månader så återvänder våra nära och kära i Stars Hollow till tv-rutan eller ja i mitt fall datorskärmen. Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska sluka allt på en och samma gång eller om jag ska sansa mig, dra ut på det hela och faktiskt se dem på säsongen de utspelar sig på för att få lite extra feeling till det hela. Har ni funderat ut någon bra plan?