King Arthur: Legend of the Sword (Comic Con 2016)

I denna moderna tolkning spelar Charlie Hunnam den legendariske kung Arthur. Det är kul att lite äldre historier nytolkas så att fler får upp ögonen för dem tycker jag. Denna version verkar otroligt actionfylld så jag antar att även den manliga tittarskaran skall lockas till denna legendariska historia. Ser spännande ut även om jag nog föredrar de mer historisk kostymdrama tolkningarna.

Vad tror ni om denna?  
 Sommarrea + Fynd

Som jag skrev innan jag reste bort på semester så beställde jag hem lite saker från CDONs sommarrea. Förutom att jag beställt från rean så har jag även köpt in lite smått och gott nu under semestern också då jag hittat en del guldkorn i Göteborg. 

Vi börjar väl med sakerna jag köpte in på årets sommarrea på CDON va? Ja men det gör vi tycker jag! 


 • Poldark Säsong 1 - Som jag skrivit tidigare började jag att kolla på denna serie men avslutade den aldrig. Det lilla jag hann se dock det älskade jag.

 • Outlander Säsong 1 (del 1&2) - Jag minns att jag blev riktigt frustrerad över att dem släppte säsong 1 i två olika omgångar men jag föll verkligen för denna serie från sekund 1. 

 
 • Zootropolis - Okej den här filmen var inte del av sommarrean alls men när jag ändå köpte in så mycket annat så varför inte köpa den med?

 • Insidan Ut - Har fortfarande inte sett Insidan Ut men alla talar så gott om den och som Disneynörd vore det ju skandal att inte köpa hem den nu på rean. Längtar efter att se den! 

 • Peter Pan - Konstigt nog så är detta en av mina favoriter men jag har aldrig sett den tecknade versionen av filmen. Skäms på mig! 

 • Den Lilla Sjöjungfrun - Rolig kuriosa om filmen är att den släpptes samma år som jag föddes. Älskar den här filmen och var såklart tvungen att köpa hem den till min Disneysamling. 


Nu kommer vi till det jag köpte på min Göteborgssemester. Jösses vad jag nördade loss känner jag. 

 
 • Flashdance - En musikal som jag sett live men aldrig sett filmatiseringen av dumt nog. Denna kostade endast 39kr så det kunde jag ju inte motstå! Ogillar starkt reklamlappen som satt på omslaget som vägrade att lossna helt. 

 • Footloose - Såg denna i yngre tonåren, älskade musiken, älskade handlingen och även denna kostade 39kr så hur kunde jag motstå det!? Ska bli kul att kolla om på den faktiskt.  • Veronica Mars Säsong 1 - En serie som jag tänkt börja se på men det har aldrig blivit av. Denna kostade 49 kr. Såklart den skulle med hem!

 • Jamie Cullum Live at Blenhem Palace - Något som jag älskar mer än allt annat är live musik och jag kunde ju inte motstå denna live dvd när den endast kostade 29kr! 


Sedan besökte jag Sci-Fi Bokhandeln för att kolla lite snabbt om dem hade Funko Pops figurer. Och OM dem hade Funko Pops figurer! Jag hade bestämt redan innan, att eftersom dem är rätt dyra så får jag bara köpa in dem jag absolut vill ha. Några av dem jag ville ha fanns där och andra inte. Planen var att köpa hem 1 men till slut kom jag ut med 2st Funko Pops figurer, varav en inte var planerad alls och 1 Funko Pop nyckelring.


 • Funko Pop #139: Gus Gus in Slipper - Denna var inte alls planerad att köpa in men den var en nyhet och kolla hur söt han är! 

 • Funko Pop #89: Sailor Moon & Luna - Denna var faktiskt planerad att köpas in redan från början. Älskade Sailor Moon när jag var liten och kallades faktiskt för Luna av min bästa kompis. 

 • Funko Pop Nyckelring: Little Dancing Groot - Kom igen kolla på honom bara, jag kunde ju inte lämna kvar honom i affären eller hur? För att citera mannen bakom kassan "Alla behöver vi en dansande Groot i våra liv för att pigga upp lite i vardagen"Favoritskådespelare 4 - Alicia Vikander


Namn: Alicia Vikander
Ålder: 27 år ska fylla 28 i Oktober.
Fakta: Alicia jobbade på Göteborgs Operan när hon var yngre. Hon är utbildad balettdansös.

Favoritfilmer & Tv-serier
Andra Avenyn
Anna Karenina
The Danish Girl

Filmer & Tv-serier jag ser fram emot att se
Testament of Youth
The Man from U.N.C.L.E
Fyren Mellan Haven