Bad Moms (2016)

 
Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer – allt medan hon gör karriär. Och det hon gör verkar så lätt. Men under ytan är Amy på bristningsgränsen – överarbetad, överpresterande och utmattad av alla krav. Varför arbeta så hårt för så lite uppskattning? Vad skulle hända om hon gjorde det hon ville för en gångs skull? Utled på allt, får Amy kontakt med två andra mammor i samma situation. Tillsammans bestämmer de sig för att lämna sina inrutade liv för att leva livet, något som inte ses med blida ögon av klicken av perfekta mammor…

Bad Moms var en film som jag innan var väldigt skeptiskt till. Trots att jag gillade trailern och tycker om de flesta skådespelarna i huvudrollerna var jag rädd att denna film skulle bli töntig. Ni vet som så många filmer idag tyvärr är. Ni vet de där överdrivna humorfilmerna som nästan blir för mycket. Men jag blev positivt överraskad av den här filmen faktiskt. Den var rolig utan att hamna på gränsen till töntig och jag fick lite samma känsla som när jag kollade på Mean Girls första gången, men att detta skulle vara lite Mean Girls blir vuxna haha. Någon som har sett filmen och känner likadant? 

Så Mycket Bättre - Avsnitt 6


Då vart det dags för Dannys dag i Så Mycket Bättre. En dag som jag har varit livrädd för. Anledningen? Jag har följt Dannys karriär sedan Idol och har tillsammans med mina vänner rest Sverige runt för att se honom och EMD live. Hans låtar är inte bara låtar för mig, det är minnen så det här avsnittet var jag absolut livrädd för. Mycket bringade fram känslor och minnen från förr men att höra låtarna av andra kändes fel på ett sätt och helt rätt på ett annat, det är svårt att förklara. Dessa låtar är så nära mig så det är inte sant. Så vad tyckte jag då? Helt okej tolkningar inte de bästa kanske men tyckte absolut att några gjorde riktigt bra jobb. 

Som vanligt kommer här en lista om vilka tolkningar som blev mina favoriter. 

Jill Johnsson - Your Grace
Magnus Carlsson - Brinner i Bröstet
Lisa Ekdahl - Om bara Du 

Autumn Dreams (2015)


Years after the annulment of their spontaneous marriage a couple discovers a mistake in the paperwork that means they are still husband and wife.

Detta är en typiskt tjej möter kille, kille möter tjej, dem gifter sig i tonåren och vägarna skiljs åt tills dem upptäcker att skillsmässan aldrig gått igenom så dem måste mötas igen. Fråga mig inte varför jag kände att detta var en film jag var tvungen att se, den är så full av klicheer så det är inte sant. Ja ni kan ju säkert redan lista ut slutet på filmen genom att läsa denna text men samtidigt var detta en film jag kände ett behov av att se för stunden. Inte den bästa, inte den sämsta filmen, lagom att förströ tiden med. Välj själva om ni vill se den eller inte.  

Jeremy Jordan - Del 2

Tidigare idag bloggade jag om min favoritskådespelare Jeremy Jordan och Emelie skrev att hon inte visste att han kunde sjunga. Personligen är det så jag känner igenom honom mer än skådespela i serier, därför tänkte jag bjuda på några av mina favoritklipp med Jeremy så att ni kan få höra hans fantastiska röst (som jag absolut är kär i haha).

Maybe I´m Amazed från filmen Joyful Noise: Från tv-serien Smash: Broadway Here I Come samt I Heard Your Voice In A Dream:

Musikalen Bonnie & Clyde Trailer, hela finns på Youtube om man vill se den. 
Soundtracket till hela musikalen finns även på SpotifyMusikalen Newsies live uppträdande, snart på en bio nära dig. Musikalen finns även att lyssna på Spotify.