Pitch - The Interim

 
Ginny försöker att hitta sin plats i laget när en sexistisk kommentar från Al som gjordes många år tidigare bubblar upp till ytan. Mike går igenom en kris då han inser att han offrat sitt äktenskap för en karriär i idrotten han älskar som nu verkar gå mot sin ände. 

Oj vad snabbt en serie kan gå in på allvarliga saker och få till ett riktigt jäkla statement på en fabulöst slå er alla på käften sätt. I detta avsnitt brottas Ginny med att hitta sin identitet i laget samtidigt som omvärlden försöker pressa henne på ett statement angående Als kommentar och ett annat liknande fall i en annan del av landet. Men vår superhjälte Ginny klarar ju av det galant!
Intressant också att få se en djupare del av Mikes karaktär. Jag hade inte väntat mig att hans fru skulle vara den hon var. Ska bli kul att följa dessa båda karaktärers resa, kan ju iofs redan nu säga att mitt gamla shippar hjärta hejar på dem haha.

Comic Con 2016 
Äntligen kan jag vara lugn. Biljetten till Comic Con här i Stockholm är nu betald och klar. Ska bli så sjukt kul! Jag har aldrig varit på varken Comic Con eller Sci-Fi mässan då jag alltid varit upptagen men i år är det mitt år.
Ska någon av er dit? 

Secret of Great British Castles

 
I dokumentärserien Secret of Great British Castles får vi följa med historikern Dan Jones när han visar oss de fantastiska hemligheterna till de sex största och viktigaste slotten i Englands Historia. Vi får följa med till Dover, Warwick, Caernarfon, Carrickfergus, Stirling och självklart det häftiga och läskiga Tower och London. 

Men vilken fantastisk dokumentärserie! Jag är en riktig nörd när det kommer till Englands Historia och har själv besökt Warwick Castle och Tower of London, jag har även sett maffiga Dover Castle på avstånd och denna serie var fylld med nostalgi och framförallt WOW, NÄ DU SKOJAR upplevelser. Så många hemligheter och fantastiska skapelser och framförallt spännande historier om dessa sex slott.
Det märks verkligen att Dan Jones är minst en lika stor historienörd när han besöker alla dessa platser och gång på gång fängslar en i sitt berättande. En del av ett avsnitt jag minns bäst är att han själv blir väldigt berörd och nästan börjar att gråta. Det är sånt här jag söker i en dokumentär, att personerna bakom dem faktiskt bryr sig och är minst lika nördiga i ämnet som en själv!