Pitch - The Interim

 
Ginny försöker att hitta sin plats i laget när en sexistisk kommentar från Al som gjordes många år tidigare bubblar upp till ytan. Mike går igenom en kris då han inser att han offrat sitt äktenskap för en karriär i idrotten han älskar som nu verkar gå mot sin ände. 

Oj vad snabbt en serie kan gå in på allvarliga saker och få till ett riktigt jäkla statement på en fabulöst slå er alla på käften sätt. I detta avsnitt brottas Ginny med att hitta sin identitet i laget samtidigt som omvärlden försöker pressa henne på ett statement angående Als kommentar och ett annat liknande fall i en annan del av landet. Men vår superhjälte Ginny klarar ju av det galant!
Intressant också att få se en djupare del av Mikes karaktär. Jag hade inte väntat mig att hans fru skulle vara den hon var. Ska bli kul att följa dessa båda karaktärers resa, kan ju iofs redan nu säga att mitt gamla shippar hjärta hejar på dem haha.
Sneek Peak på Outlander Säsong 3

Entertainment Weekly bjuder oss alla på 4 helt nya fantastiska bilder från säsong 3 av Outlander och jösses denna säsong kan ju bara bli grymt bra! 
Comic Con 2016 
Äntligen kan jag vara lugn. Biljetten till Comic Con här i Stockholm är nu betald och klar. Ska bli så sjukt kul! Jag har aldrig varit på varken Comic Con eller Sci-Fi mässan då jag alltid varit upptagen men i år är det mitt år.
Ska någon av er dit?