Utmaningar 2017

Det var ett tag sedan jag utmanade mig själv med något inom just denna kategori och tänkte att nu är det väl dags så här kommer det en lista med alla mina utmaningar som jag hoppas på att hinna med under år 2017. 

 
Veckans Film - Detta är ju något som jag gör tillsammans med andra film och seriebloggare som fortsätter nu år 2017 vilket är jätteroligt för man hittar så många roliga filmer som man inte annars hade kollat på.

Disney utmaningen -  Denna utmaning nämnde jag någon gång nu i somras men jag tänker alltså se om på Disney klassikerna och även en och annan nyhet som kommer. 

Mitt födelseår 89 -
Jag har planerat att kolla utbudet av filmer som faktiskt släpptes det året som jag föddes alltså 1989. 

Förutom dessa utmaningar ovan så ska jag försöka avsluta en del serier som jag påbörjat och påbörja nya men det är så svårt att se just nu vilka det skulle bli. 

Har ni några utmaningar ni ska göra nästa år?Favoritskådespelare 10 - Rebecca Ferguson

 
Namn: Rebecca Louisa Ferguson Sundström
Ålder:
33 år
Fakta: Rebecca tog studenten från Adolf Fredriks Musikskola 1999. Hon slog igenom som karaktären Anna i såpoperan Nya Tider.Hon fick en Golden Globe nominering 2013 för sin roll som Elizabeth Woodville i The White Queen.

Favoritfilmer & Tv-serier:
Nya Tider
The White Queen
Kvinnan på Tåget

Filmer & TV-serier jag ser fram emot att se: 
Hercules
The red Tent
Despite The Falling Snow
Florence Foster Jenkins
The Greatest Showman
The Lady and the PandaSäsongsrecension - The Fosters S3

 
I den tredje säsongen blir det väldigt nära och känslomässigt jobbigt för familjen Foster. Connor och Jude inleder ett förhållande men allt blir tufft och Connor väljer att flytta, Steph blir sjuk, Callie kämpar vidare för sina fosterbarns rättigheter samtidigt som hon kämpar mot sina känslor för Brandon men en ny kille som behöver hjälp kanske är precis den distraktion som hon behöver? Vi får även i denna säsong se Jesus finna tvillingarnas biologiska pappa och får reda på en hemlighet gömd sedan länge. Som sagt i säsong tre händer det riktigt mycket saker som skakar om familjen och dem i närheten, en riktigt bra säsong och jag längtar efter att börja säsong 4 för det där slutet var inte okej någonstans!!!