Lost & Found Music Studios


Lost & Found Music Studios handlar om en grupp ungdomar som går på ett musikprogram tillsammans efter skolaktiviteterna där dem har chans att utforska sina musikaliska talanger. Mr T som äger klubben är en etablerad musikproducent som genom detta program noga väljer ut vilka som ska få gå där. I slutet av programmet kommer några speciellt utvalda elever att få åka runt på en turné och på så sätt visa vad dem går för i musikbranschen. 

 
Denna serie som är skapad endast för Netflix är fylld av härliga individer, fantastiska sångare och oändliga kombinationer av otroligt bra låtar. En perfekt serie att se om man bara vill ha något glatt och lättsamt. Visst med tonårsserier kommer även tonårsproblem in i bilden och jag tycker dem speglat det väldigt skickligt. Mest stannar jag för musikens skull men jag må vara en riktig nörd när det kommer till trassliga relationer och tonårsproblem. Ser fram emot vad som komma skall härnäst. En hel del, om inte alla sånger från programmet finns även ute på Spotify och vissa av dem har kommit att bli stora favoriter hos mig. 

Jag har gått och blivit med app


Jag förstår mig inte på mig själv ibland men det tog onödigt lång tid för mig att ladda ner denna app och göra en användare. Sjukt dåligt val av mig faktiskt då denna app har underlättat sjukt mycket i mitt tv-tittande och då har jag bara varit medlem i ett par dagar. Lägg gärna till mig om ni är medlemmar. Alltid kul att få tips på serier. 

Säsongsrecension: Suits S1


I Suits presenteras vi för den översmarta Mike som gör sin vän Trevor en tjänst. Bara att den tjänsten kan kosta honom allt han har. Men han blir påkommen av rätt person nämligen Harvey som jobbar på en advokatfirma. Harvey upptäcker Mikes talang och beslutar sig för att låta honom arbeta som en advokat på hans firma. Men problemet är ju att Mike inte har någon advokatutbildning alls, men hans översmarthet hjälper honom då han minns allt han någonsin har läst, och resten? Ja det kan han ju lära sig längst med vägen eller hur?

Suits är en serie som jag velat se ett bra tag nu men aldrig kommit mig för att starta och om jag ångrar det nu. Jag har slukat hela säsong 1 och älskar varenda grej med den. Karaktärerna gör verkligen sitt, allt från den översmarta Mike och stränga Harvey till den udda karaktären Donna som jobbar som assistent. Slutet på Säsong 1 var verkligen en cliffhanger och så fort jag har skrivit den här säsongsrecensionen så kommer jag starta säsong 2 det vill jag lova!

Favoritkaraktär - Förlåt för detta men nästan ALLA!

Favoritkaraktär att ogilla -Trevor och Louis

Shippar - Mike & Rachel samt Harvey & Donna.

Favoritavsnitt - Pilotavsnittet samt The Shelf Life

Veckans Film - Before We Go

Veckans Film är ett sammarbete mellan Emelie, ElinKarin och så lilla mig här på Living In Fictional Worlds. Varje Söndag kommer vi att välja en specifik film som vi skriver vad vi vill om. Det kan vara en recension, en lista på favoritkaraktärer, tips på liknande filmer, ja vad som helst som rör just den filmen. Kul va? 

 
 
En ung kvinna i New York missar 01.30 tåget till Boston och en gatumusiker tillbringar natten med att försöka hjälpa henne tillbaka hem.

Väldigt förutsägbart men rätt så fin historia ändå. Tyvärr kommer jag nog inte att se om den.

"If you´re comitted to somebody, you don´t allow yourself to find perfection in someone else."