Katherine McNamara för Elucid Magazine


Kat tweetade nyss att hon medverkade i senaste Elucid Magazine och jag kunde inte hålla mig borta. Så jädrans fina bilder på henne. Snälla gå in på länken nedan och bläddra igenom den. Förutom Kat så finns det ytterligare fantastiska fotografier och modetips. 

JAG ÄGER INGEN AV BILDERNA UTAN DEM ÄR PRINTSCREENADE FRÅN ONLINE MAGAZINETLost & Found Music Studios


Lost & Found Music Studios handlar om en grupp ungdomar som går på ett musikprogram tillsammans efter skolaktiviteterna där dem har chans att utforska sina musikaliska talanger. Mr T som äger klubben är en etablerad musikproducent som genom detta program noga väljer ut vilka som ska få gå där. I slutet av programmet kommer några speciellt utvalda elever att få åka runt på en turné och på så sätt visa vad dem går för i musikbranschen. 

 
Denna serie som är skapad endast för Netflix är fylld av härliga individer, fantastiska sångare och oändliga kombinationer av otroligt bra låtar. En perfekt serie att se om man bara vill ha något glatt och lättsamt. Visst med tonårsserier kommer även tonårsproblem in i bilden och jag tycker dem speglat det väldigt skickligt. Mest stannar jag för musikens skull men jag må vara en riktig nörd när det kommer till trassliga relationer och tonårsproblem. Ser fram emot vad som komma skall härnäst. En hel del, om inte alla sånger från programmet finns även ute på Spotify och vissa av dem har kommit att bli stora favoriter hos mig. 
Jag har gått och blivit med app


Jag förstår mig inte på mig själv ibland men det tog onödigt lång tid för mig att ladda ner denna app och göra en användare. Sjukt dåligt val av mig faktiskt då denna app har underlättat sjukt mycket i mitt tv-tittande och då har jag bara varit medlem i ett par dagar. Lägg gärna till mig om ni är medlemmar. Alltid kul att få tips på serier.