Kommande Filmer på Bio


Mamma Mia - Here We Go Again
Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018! Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till den grekiska pärlan Kalokairi, till det förflutna, för att berätta historien om hur allt blev som det blev med helt ny originalmusik baserad på ABBAs låtskatt.

Jag älskade den första filmen för den har verkligen allt man kan tänka sig behöva i en musikal feelgood film och jag hoppas verkligen att den andra filmen levererar precis på samma sätt. Men enligt trailern tror jag att det kan bli riktigt bra. Sedan har dem så sjukt många duktiga skådespelare med i filmen så det kan ju bara bli succé eller hur?
Premiär: 18 Juli


The Meg
Ett internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som ”Megalodon”. Vad man inte visste var att Taylor några år tidigare stött på samma skrämmande varelse. Tillsammans med Suyin måste Taylor utmana sina rädslor och samtidigt riskera sitt eget liv för att rädda alla som är instängda på botten. Ännu en gång hamnar han öga mot öga med det största rovdjuret som någonsin existerat.

Jag verkligen älskar hajfilmer och denna ser ju helt fantastiskt bra ut. Megalodon är dessutom en förhistorisk version av hajen så det ska bli spännande att se hur dem presenterar denna skrämmande varelse i filmen.
Premiär: 17 Augusti


A Star is Born
Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

Denna trailer spelades på repeat när jag besökte West End Live för ett tag sedan och ju mer den spelades ju mer taggad  blev jag inför att se den. Verkar vara en riktigt bra drama film med fokus på musik. Och Lady Gaga har ju en helt fantastiskt röst! 
Premiär: 5 Oktober


Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och frontman Freddie Mercury, en artist som med sin utlevande stil blev ett av de största namnen inom rock. Trots att bandet revolutionerade rockmusiken och gjorde stilbildande musikvideor långt före MTV-eran, ledde Mercurys självförbrännande livsföring till ofrånkomliga slitningar inom Queen och i förlängningen en sjukdom som långsamt bröt ner sångaren. Under Live Aid-galan var det dock Mercurys dompterande av en världsomspännande publik som stal showen och befäste Queen som en av rockens allra viktigaste inspiratörer.

En hyllning till ett ikoniskt band och dess frontman proppfylld med musik som man älskar och en historia som är intressant hur kan det inte bli bra? Dessutom tycker jag Rami Malek är en helt fantastiskt bra skådespelare så detta är ju ett måste att se! 
Premiär: 2 November


Fantastiska Vidunder - Grindewalds Brott
Grindelwald har lyckats undkomma arresten och har bestämt sig för att samla anhängare som inte får veta sanningen om hans egentliga agenda: att uppfostra renblodstrollkarler till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som går med på att hjälpa till - ovetandes om vilka faror som väntar… Såväl kärlek som lojalitet testas, även hos trogna vänner och inom familjer, i en alltmer uppdelad värld.

Jag älskar den magiska världen och fantastisc beasts är inget undantag, Newt är en av mina absoluta favoritkaraktärer och dessutom ska vi få träffa hans bror i denna nya film så sjukt spännande. Förutom det så kommer vi Harry Potter nördar att få lära känna en del av karaktärerna som nämns i Harry Potter filmerna också. 
Premiär: 14 November

 
Mary Poppins kommer tillbaka
I den här helt nya uppföljaren kommer Mary Poppins tillbaka för att hjälpa nästa generation i Banks-familjen hitta den glädje som saknas i deras liv. Den gåtfulla barnsköterskan får hjälp av sin vän Jack, en optimist som har till yrke att tända lamporna på Londons gator, och som sprider både ljus och glädje.

Dagen dem berättade att det skulle komma en uppföljare till Mary Poppins skrek jag rätt ut, när dem sedan berättade att castet skulle bestå av Emily Blunt som är en av mina absoluta favorit skådespelerskor och Lin-Manuel Miranda min musikalhjälte på alla sätt och vis, då blev jag nästan tårögd. Varför ska det vara så långt kvar till premiären för?
Premiär: 25 December