Veckans TV - V.19


The White Princess 1x04 - The Pretender: Väldigt intressant att se Lizzies motstridiga känslor gentemot sin mor, sig själv och vilken sida hon egentligen står på. Dessutom var det dags för Lizzie att stå på sig mot Margaret och jag älskade hur dem gjorde scenen med schackbrädet och hur Lizzie hotar Margaret genom att gifta bort Jasper. En intressant grej är att dem tog upp händelserna med låtsas Teddy, allvarligt när dem var på slagfältet och den lilla pojken stod där med blod i ansiktet, det gjorde bara ont! Spännande att se hur dem vinklar "tillbakakommandet" av Lizzies försvunna bror. För det verkar som om dem gått ifrån boken, då Lizzie faktiskt sa att hon trodde att det var den försvunna brodern men i trailern verkade hon säga tvärtemot. Mystiken kring dem försvunna prinsarna är det som ligger mig otroligt varmt om hjärtat och jag hoppas att vi får veta mer om detta fall i verkligheten innan jag lämnar det här jordelivet. 

 
Riverdale 1x13 - The Sweet Hereafter: Vilken säsongsavslutning Riverdale bjöd på. Cheryl försöker ta sig igenom allt som hänt och scenen vid sjön gjorde ont samtidigt som den var på något konstigt sätt väldigt fin att se, speciellt det Archie gjorde, de andra stod ju bara och tittade på istället för att hjälpa till. Slutet med Jughead tyckte jag inte alls var så konstigt då han så gott som vuxit upp med Serpents och att dem aldrig har gjort något honom ont, han anser säkert att dem är hans familj så att han mottog jackan tyckte jag inte var konstigt alls och vi får se om detta innebär en mörkare sida av honom i säsong 2. 
Äntligen lite Archie och Betty scener, precis som jag alltid har tänkt på dem som endgame verkar ju även Archie känna. Även om dem nu är lyckliga med andra personer så är min känsla att dem båda tänker sig att dem kommer sluta tillsammans ändå. En sak jag blev besviken på var att vi inte fick träffa pappa Lodge, hade sett i mitt huvud hur han kliver ur sin bild och bara Hej familjen och så baaam slut. 


Reign 4x12 - The Shakedown: Efter att jordbävningen förstört väldigt mycket i Skottland får Mary ännu en gång se den fula sidan av Darnley och man känner väl mest att vad ska han hitta på härnäst just nu. Scenerna med Elizabeth och Gideon var väldigt fina oavsett om dem är historiskt korrekta eller inte och det ska bli intressant att se hur dem vinklar hela den här historien. Vem var det hon skrev till på slutet till exempel? 
Äntligen lite Luc och Claude scener och så förstör dem det hela! Visst jag gillar Leith men hallå han har redan lämnat och försvunnit. Nä blev sjukt besviken på att Luc och Claude numer verkar ha ett "affärs" förhållande när dem kunde bli lyckliga om dem bara försökte. 
Intrigerna tätnar mellan Charles och Henri och jag längtar efter att se vad som komma skall mellan dessa två!