Säsongsrecension - Suits S5

 
Bästa och Sämsta med säsongen: Den här säsongen kommer hemligheten som alla farar för ut och en åklagare gör allt i sin makt för att sätta dit alla på byrån. Vi får även lära känna Harvey på ett mer personligt plan då han tvingas gå till en terapeut för att handskas med sina panikångest attacker. 

Säsongens bästa och sämsta karaktärer:
Mike har jag stört mig på mycket denna säsong, jag förstår absolut alla beslut han tar och det är just därför vi alla gillar honom men den som ägt hela säsong 5 är Mr Harvey Spector. Efter hans panikångest får vi äntligen lära känna mannen under kostymen och det får oss alla bara att älska honom mer. Vilket liv han haft. Sedan har vi ju de starka kvinnorna i denna serien som absolut inte får glömmas bort. Donna, Jessica och Rachel. Även Katrina och andra välbekanta ansikten kommer tillbaka i denna häxjakt för att kunna dömma Mike! 

Övriga Tankar och Känslor: En fantastisk säsong med otroligt bra skådespelarinsatser av skådespelarna. Efter det slutet vill jag mer än gärna se nästa säsong direkt! Kommer nästa säsong fokusera på Mikes situation med allt vad det innebär. Vill absolut inte skriva vad som hände i säsongsavslutningen så det är därför jag skriver lite vagt haha. 

#1 - Seriemorsan

Åh, Suits är en av mina favoriter!

Svar: Samma här, tog dock en liten paus eftersom jag plöjde 4 säsonger på en gång och det blev liiiite för mycket. Men ska snart påbörja säsong 6! :D
livinginfictionalworlds.blogg.se