Vaiana (2017)

 
I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

Jag var rent utsagt livrädd för denna film eftersom jag hade skyhöga förväntningar på den. Soundtracket har jag lyssnat på non stop sedan den släpptes och älskar till tusen. Visst det är en sjukt fin berättelse, med fantastiska vyer och äventyr men den räckte nog ändå inte upp till mina höga förväntningar. Nästan, men bara nästan. Dock en otroligt vacker film med fantastisk musik. Tror den kommer att växa ju fler gånger jag ser den för det är något som gör att jag ändå inte kan släppa filmen. Kanske blir det en ny favorit till slut. Man vet aldrig med Disneys magi.

Genre: Animerat 
Längd:
1h och 47min
Röst skådespelare: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House mfl.
Betyg: 4/5
Plats i den kronologiska ordningen (Disney): 56

#1 - Linusdotter - film, tv & böcker

jag ville så se den tillsammans med min lillebror, vi hade bokat biljetter och allt sånt men så bestämde sig Melkers fritids att se den så jag fick aldrig chans att se Vaiana.

Svar: Åh typiskt! Kul för honom dock haha men inte lika kul för dig, men du får säkert chansen att se den senare :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Lovisa

Åh vill se!! Tråkigt att den inte levde fullt upp till dina förväntningar men som du säger, Disney är ju alltid Disney 😅

Svar: Ja Disneys magi är något speciellt, men den är riktigt riktigt bra :D
livinginfictionalworlds.blogg.se