Veckans TV - V.13


Baby Daddy 6x03 - Ben Rides A Unicorn: Till och börja med måste vi prata om titeln på detta avsnitt, hur coolt är det inte på en skala. I detta avsnitt återser Danny en gammal kamrat som har börjat med wrestling, något som Danny är en riktigt nörd av, så han får helt enkelt träna och vara med i en match och när dem träffas för första gången och sitter och pratar om detta, då var Danny så sjukt underbart söt så det är inte sant, verkligen ett barn i en godisaffär. Ben kämpar på med att ha förhållanden och tar den gravida Riley till hjälp, vilket inte riktigt gick så bra men dock väldigt underhållande. Slutscenen när Ben somnade inne hos Emma var så sjukt sött, älskar deras far och dotter scener! 


The Fosters 4x18 - Dirty Laundry: Att Jude beter sig som han gör har jag stört mig på länge nu och det var riktigt skönt att Noah sa ifrån för det är något som Jude behövde höra. Och whats up med den nya rektorn som endast verkar vara ute efter att tjäna pengar på barnen, har så svårt för sådana människor! I detta avsnitt fick vi även träffa Aarons familj och det var riktigt intressant, det finns så mycket kärlek i den familjen även om fadern hade svårt med beslutet som Aaron tagit. Jag tror dessutom att det var viktigt för Callie att prata med Aarons mamma och faktikst få höra "andra sidan" också för hon har en tendens att alltid stå på någons sida och ibland är det inte alltid så lätt. För ärligt talat mamman älskade verkligen Aaron och hade accepterat det hela men hade så svårt att släppa tanken på att ha en dotter. En annan sak som var riktigt underhållande var när Jesus ber Lena om inte hon kan ringa till läkaren och kolla om han kan ha sex igen, så roligt! 


Riverdale 1x08 - The Outsiders: Då var Riverdale tillbaka igen efter ett kort uppehåll. Och vilket avsnitt det blev denna vecka. Mr Andrews startade äntligen sitt bygge men blir snabbt avbruten då någon väljer att förstöra för dem. Kan det vara Hiram som ligger bakom det hela vad tror ni? Och kan det vara Veronica som skvallrat till sin far om Mr Andrews och Hermione? Fin scen dock när hela gänget kommer för att hjälpa till med bygget. Hela Polly historian blir bara mer komplicerat, och nu verkar det ju som att Polly flyttar hem till familjen Blossom. Vi fick också veta att Mr Cooper fått Mrs Cooper att göra abort och att han i skymundan försökt göra detsamma med Polly och Jasons barn. Vad är det egentligen som hänt mellan dessa familjer i det förflutna för att Mr Cooper skall hata ett ofött barn så mycket? 
Var det bara jag som älskade scenen på slutet då kille i the serpents får skuldkänslor för att han utnyttjar Kevin för information? Dem hade ju väldigt bra kemi för någon som bara låtsas får jag säga. 
#1 - Felicia

Jude påminner jättemycket om en av huvudkaraktärerna i queer as folk som varje gång han tyckte att något var fel skulle göra ett "statemant" som han sedan överdrev. Han blev något bättre i de senare säsongerna när han var lite äldre men jag fasar över Jude då han bara är 15(?), det lär inte sluta än men ja, så jobbig. Fasar lite extra då en av manusförfattarna till the fosters var med i QaF så han vet ju.

Yay att Riverdale är tillbaka :D