Säsongsrecension: Poldark S1


Efter att Kapten Ross Poldark råkat i trubbel med rättvisan skickas han iväg i krig och lämnar allting bakom sig. När han skadas skickas han tillbaka men världen som han lämnade den är sig inte lik, hans far har precis dött och hans ungdoms största kärlek har förlovat sig med hans kusin.

Poldark är en sådan serie som jag föll handlöst för. Redan i första avsnittet sugs man in i handlingen och man kan inte släppa taget om den. För det första så är fotografin i serien helt fantastisk! Alla dessa vyer, solnedgångar och omgivningar är så sjukt vackra. För det andra så är handlingen riktigt bra, hur denna Ross Poldark får kämpa och slita för att alla ska ha det bra till skillnad från hans kusin som det går precis tvärtom för.
Poldark är verkligen ett perfekt drama i historisk miljö som gör att man berörs av människors öden. Den ger en även hopp om att det faktiskt finns dem som kämpar för att alla ska ha det bra, oavsett vilken kostnad det krävs av personen själv. Ser verkligen fram emot att sätta tänderna i Säsong 2!  

#1 - Emelie Karlsson

Åh Poldark!!! Måste kolla ikapp den här serien

Svar: Kunde inte hålla mig var tvungen att slänga mig över de 2 avsnitten som redan släppts av säsong två då avslutningen på säsong 1 slutade så spännande :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Elsa

Så bra serie! Hoppas bara att säsong 2 är minst lika bra :D

Svar: Det jag sett hittills är riktigt bra, fortsätter precis där säsong 1 slutar, och det var ju spännande :D
livinginfictionalworlds.blogg.se