Veckans TV - V.19


Life Sentence 1x07
Det är med blandade känslor som jag såg detta avsnitt. Nu när jag vet att den har lagts ner och att det inte kommer en andra säsong så vill jag inte att den skall ta slut. Dock gillade jag detta avsnitt väldigt mycket. Det var så fint att se hur alla gick ihop för Aidens skull. Att Wes tog ut känslorna på Will är inget konstigt, inget jag gillar, men han har hållt inne sina känslor länge nu och jag har bara väntat på att dem skall explodera, och resultatet blev ju ett brutet finger, så kids slåss inte med varandra! Älskade att Diego och Brooke fick stå lite mer i centrum också, dem har varit lite i skymundan på senaste tiden. Nu får vi vänta i en hel vecka för att se hur det nu skall gå. Jag hoppas bara att dem har gjort ett värdigt slut på serien, för det är den värd. 


Shadowhunters 3x08
Okej var det bara jag som kände att Clarys straff var något mer personligt riktat just mot henne än bara vanligt? Oavesett hoppas jag att dem löser hela den här Jace grejen snart för nu börjar jag faktiskt tappa intresset eftersom det bara maler på i gamla fotspår. Ska vi rädda honom? Ja! Kan vi det, Nej! Låt oss försöka igen i nästa avsnitt! Snark. Fint att få se syskonen Lightwood och Jace i drömmarna, hur rädd Jace var att förlora alla. Och äntligen fick vi se lite Alec och Jace parabatai känslor igen! 


Timeless 2x08
Jösses vad Rittenhouse ligger i och denna gång var det bra nära att Denise höll på att ryka med. Gillade avsnittet även om det historiska i det hela föll bort vilket är synd. Appropå slutet så säger jag bara NEJ NEJ NEJ NEJ, det får inte vara sant någonstans, hoppas på riktigt att Jessica bara ljuger. Väldigt fint dock att få se Jiya och Rufus tillsammans denna gång. Mer scener med dem tillsammans tack! 


Rise 1x9
Usch vad jag ogillar dessa föräldrar som är rädd för nyheter. Nu är ju hela musikalen förstörd ju. Jag hoppas verkligen att eleverna bara spontankör den gamla ändå bara för att visa vart skåpet skall stå. Skönt att Simon äntligen öppnade upp sig innan han exploderade och kanske istället gjorde något dumt och såklart var det ju rätt person han vände sig till, kan inte dem bara bli tillsammans nu? 
Lizette och Robbie går verkligen igenom tuffa saker just nu och det är fint att se dem ha trygghet i varandra. Hoppas Lizettes mamma dyker upp på premiären av musikalen annars tror jag att det kommer bli en alldeles för stor klyfta mellan dem. Och jag hoppas verkligen att Robbie får hjälp med alltid som händer hans mamma, något sådant är tufft men ännu tuffare när man är ungdom och känner att man har hela världen på sina axlar


Riverdale 2x21
Det är verkligen kaos i staden  just nu och hela detta avsnitt var bara en enda röra med brott som pågick. Dock måste jag älska Kevin som väljer just den stunden till att ta kort på "snygga" papporna i Riverdale som räddade dagen haha. Just därför är han min favoritkaraktär. Men allvarligt är Hal Svarta Huvan? Ja kanske det men hela serien börjar påminna om Pretty Little Liars och att det är fler förövare som samarbetar. Intressant dock att lära sig lite mer om Hals bakgrund. Älskar att Mrs Cooper valde det tillfället att känga till honom extra genom att säga att FP var är bättre man än Hal. Måste digga att Cheryl helt stenkallt bara skjuter "Svarta Huvan" sådär. Och hennes outfit medans hon gjorde det kändes som en blandning av Robin Hood och Rödluvan! 
Det där slutet var inte okej någonstans! Men han måste ju överleva, jag menar utan honom blir det ingen serie!