Veckans TV - V. 10

Jaha denna veckan blir det ett kort inlägg då både The Fosters och Reign har uppehåll. Men låt oss se vad Shadowhunters och Riverdale hade att bjuda på...


Shadowhunters 2x10 - By the Light of Dawn: Då var det dags för det stora slaget på Institutet. Och att Valentine var en lögnare ut i fingerspetsarna visste vi ju alla redan, men egentligen är det helt sjukt att han ena stunden står och säger att han älskar Jace men ändå utnyttjar honom så sjukt mycket. Oavsett har vi nu äntligen fått reda på att Clary och Jace inte är syskon. Det kanske hade kommit som en stor chock om det inte är så att jag följer programmet på Twitter där folk castas i roller och det spoilras hit och dit.
Jag gillade avslutningen otroligt mycket, även om jag fortfarande har svårt för att se Simon och Clary som par. Mitt favoritship gick ju åt skogen i detta avsnitt även om scenen hemma hos Raphael var riktigt sött. Gjorde Raphael det för att skydda Izzy ifall allt skulle gå fel? Det är en sak som jag sett diskuteras runtom på sociala medier, vad tror ni? Alec och Magnus är söta men tyvärr kände jag inget alls för deras stora kärleksförklaring i detta avsnitt, den kändes rätt seg faktiskt. Nä nu tar vi en välförtjänt paus av Shadowhunters tills i Juni, hoppas man hinner smälta den ojämna kvaliten tills dess. Riverdale 1x07 - In A Lonely Place; Äntligen ett avsnitt dedikerat till allas vår favorit Jughead, och lite Jughead och Archie vänskap på allvar. Är jag den enda som undrar vad som hände dem två innan serien startade och varför dem då var ovänner? Oavsett så verkar ju dem ha en stadig och bra vänskap. Intresant att få veta mer om Jugheads familj. Tror ni att pappan kommer klara det nu? Och att mamman och lillasyster kommer hem igen? Jag hoppas det för är riktigt nyfiken på den familjen, dock så misstänker jag att drickandet kanske inte är den enda anledningen till att dem lämnade familjen. Roligt var det också att få se lite mer Party Veronica i detta avsnitt och så skönt att mamma Lodge ställde upp och hjälpte Polly även om jag gissar att detta inte kommer bli en dans på rosor. Ska bli en spännande story att följa. att serien dessutom har fått en säsong 2 är jag jätteglad för!  
#1 - Flisan

sv: det tkr jag verkligen att du ska :D

älskar Jughead :D

Svar: Ja fler Jughead avsnitt tack! :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Elsa

Störde mig på ganska mycket saker i början av Riverdale men börjar väl vänja mig mer nu för jag gillar den mer för varje avsnitt :) Kanske beror på Jughead ;)

Svar: Jasså? Jag tänkte nog inte så mycket i början om jag ska vara ärlig haha men jag gillar den. Ibland kan jag störa mig dock på småsaker som när dem ska ha in popreferenser här och där, men ja det kanske är något man glömmer bort efter ett tag. Jo Jughead verkar vara den stora favoriten hos alla just nu :D
livinginfictionalworlds.blogg.se