Serietips: The Nine Lives of Chloe King

Chloe King är en precis som alla andra tonåringar. Hon går till skolan (för det mesta), bråkar med sin mamma, och får en crush på en kille eller två. Men runt hennes sextonde födelsedag, finner Chloe att hon kanske inte är så vanlig trots allt. Hon får ökad mörkerseende, super snabba reflexer och...klor.
När hon upptäcker vem hon är och vart hon kommer ifrån inser hon också att hon inte är ensam. Dessutom försöker någon att döda henne. Chloe har nio liv. Men kommer nio liv att räcka? 

Det här är en serie som gick under 2011 och tyvärr lades ner ganska snabbt för att tittarna inte räckte till. Vilket var jättesynd för jag uppskattade verkligen den här serien och tyckte att den var rätt mysig samtidigt som den var lite mystiskt med allt det övernaturliga. Var det någon av er som såg den?

#1 - film&serier bloggen

Åh, den här serien kommer jag ihåg, tyckte den var bra. Så det var ju tråkigt när den lades ner så snabbt, för så dålig var den väll ändå inte... eller?

Svar: Nä dålig tyckte jag inte att den var men som sagt har för mig att tittarna i Amerika inte räckte till så då lades den ner tråkigt nog :(
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Seriemorsan

Inte sett eller ens hört talas om faktiskt men det finns ju så många serier som gått och går så man kan inte minnas allt ;)

Svar: Haha nä man kan ju inte det :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#3 - Flisan

sv: jamen eller hur :D

så många serier som vart bra som har lagts ner!

Svar: Ja verkligen!
livinginfictionalworlds.blogg.se

#4 - Emelie Karlsson

Stöter på denna hela tiden men har faktiskt aldrig kollat igenom den! Kanske får ta och göra det, om den inte avslutades med en cliffhanger??

Svar: Jag minns faktiskt inte hur den slutade, var rätt länge sedan jag såg den nu men jag tänker fortfarande på den då och då så det måste vara ett bra betyg! :P
livinginfictionalworlds.blogg.se

#5 - Serievä4rlden

Åh den här såg jag också, tyckte det var jättesynd att den blev nedlagd! Den hade potential att bli en bra ungdomsserie!

Svar: Ja verkligen, så tråkigt att dem i Amerika inte uppskattade den
livinginfictionalworlds.blogg.se