Intressant på Bio: Mars 2017


Logan
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.

A United Kingdom
1947 träffade Seretse Khama, den 26-årige tronarvingen av Botswana, Ruth Williams, en 24-årig kontorist från London. Deras kärlek och äktenskap bekämpades inte bara av respektive familjer, utan också av de brittiska och sydafrikanska myndigheterna. Paret kämpade mot apartheid och den brittiska regeringen för att införa demokrati i Botswana. Från prisvinnande regissören Amma Asante kommer den inspirerande och sanna historien om kärleken som skakade omvärlden och besegrade ett imperium.
 
Skönheten & Odjuret
Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.

#1 - Elsa

Logan råkade jag se slutet av igår när jag jobbade (på bio) så det var lite synd. Aldrig lika kul att se en film när man redan vet hur det slutar, och just Logan har ju fått mycket hyllningar så man hade ändå velat se hela filmen. Men men, jag får väl vänta något halvår eller så, d.v.s tills jag glömt bort att jag någonsin sett slutet ;)

Svar: Nej vad jobbigt. Haha japp du får kolla på massor av film framöver så kanske du glömmer bort det :P
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Emelie Karlsson

Logan är jättejätte bra! Äntligen en värdig Wolverine film för en av de främsta medlemmarna i X-Men.

Svar: Jag är inte så jätteinne på serier och så men gillar Hugh Jackman och hans Wolverine :D
livinginfictionalworlds.blogg.se