Storks (2016)

 
Storkarna levererar bebisar... eller de brukade göra det i alla fall. Nu levererar de paket åt ett globalt internetföretag. Junior som är företagets bästa stork är på väg att bli befordrad men råkar av misstag sätta igång maskinen som producerar människobarn. En oemotståndligt men samtidigt inte godkänd liten flicka blir resultatet. För att chefen inte ska upptäcka missödet ger sig Junior och hans vän Tulip, som är den enda människan på Storkberget, ut på en bebis-leverans.

Jag hade absolut inga förväntningar alls på denna film eftersom trailern i sig inte sa någonting om handlingen. Vad jag fick? En charmig, humoristisk stund med varma och kärleksfulla karaktärer. Det kan inte gå fel när man sätter en bebis i fokus, oavsett om barnet i sig är animerat eller inte. Många gånger kom jag på mig själv med att fånle och skratta rakt ut. Så söker du efter en lättsam, charmig och smårolig film är detta verkligen en film för dig.
#1 - Flisan

sv: åhh fasiken va coolt ja han gillar ja också kommer att sakna honom i säsong fyra!

verkar vara en gullig film :D

Svar: Blev positivt överraskad av den faktiskt. Gillade den så mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - film&serier bloggen

åh, gillar verkligen sådana här filmer såååå mkt!

Svar: Jag med men efter att ha sett Trailern så var jag otroligt skeptisk för den sa absolut inget om filmen i sig själv men den var riktigt bra :)
livinginfictionalworlds.blogg.se