Lost & Found Music Studios


Lost & Found Music Studios handlar om en grupp ungdomar som går på ett musikprogram tillsammans efter skolaktiviteterna där dem har chans att utforska sina musikaliska talanger. Mr T som äger klubben är en etablerad musikproducent som genom detta program noga väljer ut vilka som ska få gå där. I slutet av programmet kommer några speciellt utvalda elever att få åka runt på en turné och på så sätt visa vad dem går för i musikbranschen. 

 
Denna serie som är skapad endast för Netflix är fylld av härliga individer, fantastiska sångare och oändliga kombinationer av otroligt bra låtar. En perfekt serie att se om man bara vill ha något glatt och lättsamt. Visst med tonårsserier kommer även tonårsproblem in i bilden och jag tycker dem speglat det väldigt skickligt. Mest stannar jag för musikens skull men jag må vara en riktig nörd när det kommer till trassliga relationer och tonårsproblem. Ser fram emot vad som komma skall härnäst. En hel del, om inte alla sånger från programmet finns även ute på Spotify och vissa av dem har kommit att bli stora favoriter hos mig. 

#1 - Emelie Karlsson

Har sett många skriva om den här serien! Vad är den riktad åt för ålder skulle du säga?

Svar: Det är så svårt sånt där men skulle väl säga att den passar från 12 och uppåt. Men det där beror nog lite på hur mogen man är som person också. Ge den en chans den är rät bra :D Musiken är toppen.
livinginfictionalworlds.blogg.se