Sommarrea + Fynd

Som jag skrev innan jag reste bort på semester så beställde jag hem lite saker från CDONs sommarrea. Förutom att jag beställt från rean så har jag även köpt in lite smått och gott nu under semestern också då jag hittat en del guldkorn i Göteborg. 

Vi börjar väl med sakerna jag köpte in på årets sommarrea på CDON va? Ja men det gör vi tycker jag! 


 • Poldark Säsong 1 - Som jag skrivit tidigare började jag att kolla på denna serie men avslutade den aldrig. Det lilla jag hann se dock det älskade jag.

 • Outlander Säsong 1 (del 1&2) - Jag minns att jag blev riktigt frustrerad över att dem släppte säsong 1 i två olika omgångar men jag föll verkligen för denna serie från sekund 1. 

 
 • Zootropolis - Okej den här filmen var inte del av sommarrean alls men när jag ändå köpte in så mycket annat så varför inte köpa den med?

 • Insidan Ut - Har fortfarande inte sett Insidan Ut men alla talar så gott om den och som Disneynörd vore det ju skandal att inte köpa hem den nu på rean. Längtar efter att se den! 

 • Peter Pan - Konstigt nog så är detta en av mina favoriter men jag har aldrig sett den tecknade versionen av filmen. Skäms på mig! 

 • Den Lilla Sjöjungfrun - Rolig kuriosa om filmen är att den släpptes samma år som jag föddes. Älskar den här filmen och var såklart tvungen att köpa hem den till min Disneysamling. 


Nu kommer vi till det jag köpte på min Göteborgssemester. Jösses vad jag nördade loss känner jag. 

 
 • Flashdance - En musikal som jag sett live men aldrig sett filmatiseringen av dumt nog. Denna kostade endast 39kr så det kunde jag ju inte motstå! Ogillar starkt reklamlappen som satt på omslaget som vägrade att lossna helt. 

 • Footloose - Såg denna i yngre tonåren, älskade musiken, älskade handlingen och även denna kostade 39kr så hur kunde jag motstå det!? Ska bli kul att kolla om på den faktiskt.  • Veronica Mars Säsong 1 - En serie som jag tänkt börja se på men det har aldrig blivit av. Denna kostade 49 kr. Såklart den skulle med hem!

 • Jamie Cullum Live at Blenhem Palace - Något som jag älskar mer än allt annat är live musik och jag kunde ju inte motstå denna live dvd när den endast kostade 29kr! 


Sedan besökte jag Sci-Fi Bokhandeln för att kolla lite snabbt om dem hade Funko Pops figurer. Och OM dem hade Funko Pops figurer! Jag hade bestämt redan innan, att eftersom dem är rätt dyra så får jag bara köpa in dem jag absolut vill ha. Några av dem jag ville ha fanns där och andra inte. Planen var att köpa hem 1 men till slut kom jag ut med 2st Funko Pops figurer, varav en inte var planerad alls och 1 Funko Pop nyckelring.


 • Funko Pop #139: Gus Gus in Slipper - Denna var inte alls planerad att köpa in men den var en nyhet och kolla hur söt han är! 

 • Funko Pop #89: Sailor Moon & Luna - Denna var faktiskt planerad att köpas in redan från början. Älskade Sailor Moon när jag var liten och kallades faktiskt för Luna av min bästa kompis. 

 • Funko Pop Nyckelring: Little Dancing Groot - Kom igen kolla på honom bara, jag kunde ju inte lämna kvar honom i affären eller hur? För att citera mannen bakom kassan "Alla behöver vi en dansande Groot i våra liv för att pigga upp lite i vardagen"
#1 - ♫♪ sandra

åh vill också ha outlander men hoppas på att dom släpper hela säsong 1 tillsammans :) och säsong två nu!

Svar: Jag hoppades också på det men det verkar inte komma någon sådan box inom någon snar framtid och nu när dem ändå var på rean så kunde jag inte hålla mig längre. :D
Säsong 2 finns redan nu för förhandsbokning tror jag om jag inte minns helt fel :P
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - FrökenTV, bloggen om tv och film

åååh så mycket :D niceice

Svar: Jaa! Nu har jag många timmars underhållning framför mig :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#3 - Saras Serieblogg

Åååååh, Poldark verkar intressant! :D

Svar: Den var jättebra det lilla jag hann se av den :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#4 - Elsa

Poldark är bra, bara åtta avsnitt också har jag för mig :)

Jag var också i SF-bokhandeln i Gbg så sent som i tisdags... man kan ju inte låta bli. Älskar affären och tycker de är så trevliga de som jobbar där. Man kan liksom diskutera nördiga grejer medan man betalar ;)

De har ganska stort utbud av Pops, eller i alla fall bra utbud. Men de är ju så dyra! Köpte min första på sf-bokhandeln, men därefter har jag bara beställt från nätet eller köpt på GameStop som brukar ha 3 för 2. Jag är lite snål så väljer de billigaste alternativen... men samtidigt är ju de söta figurerna helt beroendeframkallande. När man väl börjat samla går det verkligen inte att sluta

Svar: Jo jag har också för mig att det inte är så många avsnitt i första säsongen av Poldark. Får se när ja hinner starta på den :D
Ja visst är det trevligt. Man känner sig lite som en i gänget då när man kan diskutera sådant. :D

Jo de hade jättebra utbud av Pops. Kommer nog också att köpa över internet från och med nu för här hemma står de bakom kassan i varenda affär så man kan inte ens se vad som finns inne och då har i alla fall inte jag någon lust att stå i kö för att fråga vilka som finns inne. Nä då är det bättre över internet eller som i Sci-Fi Bokhandeln som har dem framme. Men prismässigt lockar internet så mycket bättre. Såg att dem hade rea för ett tag sedan och sålde ut vissa för 49kr styck!
livinginfictionalworlds.blogg.se