Filmer att se fram emot 2016

Race:
Den otroliga men sanna historien om den olympiska legenden, Jesse Owens, som anses vara en av de allra främsta idrottsmännen genom tiderna, oavsett idrott. Med mod och beslutsamhet kämpade han mot det förflutna. Och vann.

Premiär: 29 Juli 2016



Husdjurens Hemliga Liv
Favorit husdjuret Maxs liv vänds upp och ner när hans ägare kommer hem med en ouppfostrad blandras som heter Duke. Efter en tids gnabb måste det dock lägga sina gräl bakom sig. En förtjusande vit kanin som heter Snöboll bygger en armé av övergivna husdjur och planen är att hämnas på alla glada husdjur och deras ägare. Detta är såklart något som Max och Duke måste stoppa. 

 Premiär: 3 Augusti 2016
 


The Man Who Knew Infinity
Indien 1913. Srinavasa Ramanujan är ett 25-årigt, självlärt matematikergeni som brinner för matematiken. Trots detta kommer han inte in på universitetet. Han har försummat övriga skolämnen och får försörja sig som kontorist. Hånad av sina jämnåriga, skriver Ramanujan ett brev till GH Hardy, en framstående och excentrisk professor vid Trinity College i Cambridge. Hardy ser genast Ramanujans unika talang och bjuder in honom till Cambridge för att få tillfälle att utforska hans teorier.

Premiär: 5 Augusti 2016 



Hitta Doris
Det har gått ungefär ett år sedan Nemos äventyr och glömska Doris lever ett härligt liv vid revet tillsammans med Nemo och Marvin. Plötsligt en dag minns att hon att hon har en familj, som kanske letar efter henne. Tillsammans beger sig trion av på ett äventyr över havet mot Kalifornien och det berömda Marinlivsinstitutet med dess stora akvarium. För att hitta sina föräldrar tar Doris hjälp av akvariets spektakulära innevånare.

Premiär: 26 Augusti 2016



Love & Friendship:
Den vackra, ständigt beräknande Lady Susan har bara varit änka i ett par månader men har redan fått rykte om sig som de brittiska öarnas största flirt. Hon tvingas fly godset Langford efter att både dess herre och hans systers tilltänkte fästman blir förälskade i henne. Istället reser hon till sin svåger Charles Vernon och hans familj i Churchill, allt till Mrs Vernons stora missnöje. Inte bättre blir det när Mrs Vernons bror, den stilige Reginald DeCourcy, kommer på besök och även han faller för Lady Susans charm.

Premiär: 23 September 2016



Fyren Mellan Haven:
Tom Sherbourne, en fyrvaktare, och hans fru Isabel lever vid kusten i västra Australien. En dag hittar de en död man och ett ensamt spädbarn i en livbåt som blivit uppspolad på stranden. De bestämmer sig snabbt för att ta sig an den lilla flickan som sitt eget barn. Några år hinner passera innan de stöter på en kvinna som har förlorat sin dotter och sin man till sjöss under samma tid som Tom och Isabel hittade sin baby ...

Premiär: 23 September 2016



Café Society
New York och Hollywood under 1930-talet, en period av pulserande nattliv, filmstjärnor, playboys, gangsters, fantastisk musik och mycket glamour.  Eftersom han får det allt svårare att stå ut med sina gnabbande föräldrar, sin gangsterbror och familjens guldsmedsaffär, känner Bobby Dorfman att han behöver ett miljöombyte.  Han beslutar sig för att åka till Hollywood och besöka sin inflytelserika morbror Phil som arbetar inom filmbranschen. Phil är inte direkt överlycklig över att ha fått sin systerson på halsen, men han erbjuder honom till slut jobb som springpojke.

Premiär: 7 Oktober 2016



Storkarna
Storkarna levererar bebisar... eller de brukade göra det i alla fall. Nu levererar de paket åt ett globalt internetföretag. Junior som är företagets bästa stork är på väg att bli befordrad men råkar av misstag sätta igång maskinen som producerar människobarn. En oemotståndligt men samtidigt inte godkänd liten flicka blir resultatet. För att chefen inte ska upptäcka missödet ger sig Junior och hans vän Tulip, som är den enda människan på Storkberget, ut på en bebis-leverans

Premiär: 7 Oktober 2016



Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastiska vidunder och var man hittar dem är baserad på boken skriven av Harry Potters författare J.K Rowling. Historien utspelar sig ett decennium innan Harry Potter och hans vänner börjar på Hogwarts och handlar om Professor Scamanders resor i den magiska världen och alla fantastiska vidunder han möter i den.

Premiär: 16 November 2016



Sing:
Sjungande djur vad med kan man begära?

Premiär: 25 December 2016

#1 - FrökenTV, bloggen om tv och film

många bra :D

Svar: Ja :) Kommer vara fattig om jag ska se alla dessa på bio haha får nog välja ut några att se där och vänta tills resterande går att köpa eller se online :P
livinginfictionalworlds.blogg.se

#2 - Emelie Karlsson

Så mycket bra uppkommande animerat!

Svar: Ja verkligen så roligt! :D
livinginfictionalworlds.blogg.se

#3 - Filippa

Åh, jag längtar verkligen efter att se Hitta Doris och Fantastic Beasts and Where to Find Them!! :D

Svar: Jag med!!! :D
livinginfictionalworlds.blogg.se