Tips på Musikaler #3En klassisk musikal som handlar om en spelare som satsar stort på att kunna ta en missionärskvinna till Havanna, men sedan faller för henne, vad är egentligen viktigast, spelet eller henne? 


Rock of Ages är en hyllning till 80-talets fantastiska musik och man får följa ett gäng karaktärer när de hankar sig fram genom livet men hittar något gemensamt i kärlek för musiken. 


Disneys Mary Poppins är en gåva i sig själv. Med en fantastisk låtskatt och skådespelare berättar musikalen historien om nannyn Mary Poppins som hamnar hos en familj och förevigt förändrar deras liv. 


Sound of Music Live! Musikalen med en fullproppad skådespelarlista med Carrie Underwood, Stephen Moyer, Christian Borle och Audra McDonald i huvudrollerna. En live version av den klassiska filmen helt enkelt. 


Les Misérables är historien om Frankrike under franska revolutionen. En historia om kärlek, vänskap, kamp och martyrskap. Se den ni kommer inte att ångra det! 

Min favorit och varför:
Denna omgång är riktigt svår för många av dessa är helt fantastiska. Men om jag ska välja en så måste det bli Les Misérables, det finns helt enkelt något för alla i den. Det är även den första musikal som jag såg live i West End och det är en speciell känsla. Dessutom så är den fullproppad med fantastiska skådespelare både från West End & Broadway showen + Hollywood. 

#1 - Katrine Larsson

Mary Poppins <3 Lika bra nu som den var när jag såg den som barn, älskar verkligen den här filmen.

Svar: Ja den är verkligen fantastisk :D
livinginfictionalworlds.blogg.se